Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Møller Bil Gjøvik får du alt du trenger til bilen din

Møller Bil Gjøvik er en av Opplands største bilforhandlere og hos oss får du alt du trenger til bilen din. Vi selger både nye og brukte Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Dyktige medarbeidere på vårt bilverksted står klare til å hjelpe deg, enten bilen din skal på service eller har fått en skade. På bilverkstedet vårt gjør vi alt fra glassreparasjoner, utskifting av bilglass og EU-kontroll til vanlig service og reparasjoner I tillegg tilbyr vi dekkhotell, serviceavtale, leasingavtale, dekkskifte, bilfinansiering, bilforsikring, innbytte av brukte biler og storkundeavtaler.

Vi i Møller Bil Gjøvik har lange tradisjoner for god kundeservice, og våre 40 dyktige medarbeidere står alltid klare for å yte sitt beste og finne løsninger for våre kunders bilhold. Tett oppfølging av deg som kunde er en selvfølge for oss.

Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede med 42 bilforhandlere på tvers av landet. Alle våre forhandlere har også bilverksted. Møller Bils ambisjon er å være Norges ledende leverandør av bil, bilhold og bilservice.

Velkommen til oss i Møller Bil.

Åpningstider

Salg

  • Mandag - Fredag
    08:45 - 16:00

Delelager

  • Mandag - Fredag
    08:00 - 16:00

Verksted

  • Mandag - Fredag
    07:45 - 16:15
Se åpningstider for andre avdelinger ››